MagicBombs Kézműves Fürdőbomba

A MagicBombs egy bőrbarát, kézzel készített fürdőbombákat értékesítő vállalkozás. Bold, játékos, szabad stílusú arculat készült, élénk és csilligó hatást keltő színekkel, ezzel is hangsúlyozva az innovációt, fiatalságot, szemkápráztató színélményt, ahogy a fürdővízben elolvad a golyó.

Elkészült anyagok: teljes arculat (elsődleges logó, másodlagos logó, logo mark, logo pattern, fontok, színpaletta), zacskó, csomagolás, matrica

Pawspital Állatorvosi Rendelő

A Pawspital egy bohókás, játékos stílusban készült arculat. A játékosság ellenére nem veszít a profizmus érzéséből az igényesen kialakított arculati elemek miatt, illetve a színekkel és formákkal barátságossá teszi a rendelőt, hiszen senki sem szeret orvoshoz járni, ez alól pedig a kiskedvencek sem kivételek. A gazdi is nyugodtabban tölti az időt a kellemesen és lazábban kialakított környezetben.

Elkészült anyagok: teljes arculat (elsődleges logó, másodlagos logó, logo mark, logo pattern, fontok, színpaletta), munkaruházat, maszk, doboz, matrica, csomagolás, időpontkártya

Dóri körmei

Dóri körmösként dolgozik és egy erős brandet alakított ki magának a vállalkozása köré. Szalonjához igazítottam a színeit, logóját és a nyomdai anyagait. Fiatalos, lendületes, játékos stílusban készültek a grafikai anyagok.

Elkészült anyagok: logó, névjegykártya, árlista, hűségkártya, ajándékutalvány

Woof Fools

A Woof Fools egy újonnan induló, prémium kutya felszereléseket, kabátokat, játékokat gyártó vállalkozás. Anna kézzel készít minden egyes darabot, gondosan ügyelve a kutyusok kényelmére és termékek minőségére, tartósságára.

A logó a WOOF FOOLS betűiből áll, amelyben megjelenik egy kutya motívum is, ezzel erősítve a márka pozícionálását.

Elkészült anyagok: logó, címke, promo videó

Graceful Szépségszalon

Virág egy elegáns nő, kozmetikája is elegáns, minimál stílusú. Dögös, menő arculatot készítettem neki, ezüstös árnyalatokkal, a prémium minőséget szimbolizálva. Fő tevékenysége a sminktetoválás lesz, így a fekete színt választotta alapnak.

Elkészült anyagok: logó, névjegykártya, cégtábla, árlista

Roof Fools

Kristóf párjának is készítettem grafikai anyagokat és ezután keresett meg. Egy személyes konzultációt követően belevágtunk a közös munkába. Hamar ráéreztem, hogy mit is szeretne. Építész, így nagyon tetszettek neki a szögletes, teljesen szabályos vonalak. Betű, „RF” logót szeretett volna, ezt is igyekeztem éles formákban megtervezni. 

A logóban elrejtettem egy ház szimbólumot is, illetve egy „V” betűt, mint Vékony, ami Kristóf vezetékneve.

Már az első skicc nagy sikert aratott, innen pedig nagyon szuperül haladt a munka, egész hamar végeztünk az arculat tervezésével.

Elkészült anyagok: logó, fa és papír névjegykártya, számla, árajánlat, autó matrica, optimalizált Instagram business profil

Egyéb grafikai munkáim