Szerzői jogi nyilatkozat

A honlap, social média felületek teljes egésze, illetve a rajta megjelenő szöveg, kép, videó, hang, grafika, illusztráció, logó és egyéb anyag (továbbiakban: tartalom) Mező Barbara Magdolna E.V. (Brandilliant) kizárólagos szellemi tulajdonát képezik, a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény alapján szerzői jogi védelem alá esnek. A személyhez fűződő és a vagyoni jogok kizárólagos jogosultja Mező Barbara Magdolna E.V. (Brandilliant)

A honlapon megjelenő tartalmak máshol való megjelenítése, továbbítása vagy bármilyen felhasználása kizárólag az alábbi feltételekkel történhet: az átvevő nem módosíthatja az eredeti tartalmat, valamint a forrásra mutató hivatkozást kell elhelyeznie a tartalom alá.

A szerkesztő előzetes írásos hozzájárulása nélkül tilos a lap egészének, tartalmának vagy egyéb részeinek (adatszerkezet, struktúra, eljárás, program stb.) feldolgozása és értékesítése. A lap tartalmának egyes részeit – kizárólag saját felhasználás céljából –merevlemezére mentheti vagy kinyomtathatja, de ebben az esetben sem jogosult a lap így többszörözött részének további felhasználására, terjesztésére, adatbázisban történő tárolására, letölthetővé tételére, kereskedelmi forgalomba hozatalára. A szabad felhasználás eseteire a továbbiakban az 1999. évi LXXVI. törvény megfelelő szakaszai az irányadók.

A szerzői jogok megsértése a vonatkozó hatályos törvények szabályozása szerint polgárjogi és büntetőjogi következményeket von maga után. A felhasználó a brandilliant.com honlap, Brandilliant social média felületek megtekintésével elfogadja a fenti feltételeket és elismeri a Szerzői jogi nyilatkozat tartalmát.

Tájékoztatók

hello@brandilliant.com

06 70 59 79 666

Kövess engem a social mediában is!

Ismerj meg jobban, tájékozódj az aktuális ajánlataimról, nyereményjátékaimról, nézd meg az elkészült projektjeimet, vagy csak szórakozz velem az online világban!