Ismerj meg engem!

Sok minden akartam már lenni. 

Volt, hogy lakberendezőnek készültem. Majdnem nyitottam egy speciality kávézó-reggelizőt állami támogatással, de a covid közbeszólt. Majd esküvő és rendezvényszervezőnek tanultam, ki is próbáltam magam, de ez sem volt az igazi.

Talán azt gondolhatod most, hogy csapongok, ami talán így is volt. Kerestem az utam, azt a szakmát amiben önmagam lehetek.
A közös viszont minden álmodozásban az volt, hogy saját vállalkozásom lesz és valami olyat fogok alkotni, adni másoknak ami különleges és amilyet más nem tud.

Nem volt könnyű az út idáig. Én is megkaptam a kötelező józanító atyait, de az összes próbálkozásom kellett ahhoz, hogy most itt tartsak és az legyek aki most vagyok

Mindig közel állt hozzám a művészet. Gimiben emelt szinten érettségiztem művészettörténetből és rajzból. Ezután pedig egy 1 éves grafikus képzésen vettem részt, amin kiváló eredménnyel és képzői ajánló pecséttel végeztem. Úgy érzem, most már révbe értem és megtaláltam az álom munkám, ami egyben a hobbim is lett. Szabadidőmben szívesen tervezek fiktív brandeknek, illetve fejlesztem a digitális rajzolási készségeim.